Pošalji poruku

Pošalji
Pošalji
Hvala! Primili smo tvoju poruku, očekuj odgovor ubrzo.
Greška! Pokušajte ponovo.

Čime se sve bavimo

Team building

Želiš da tvoj tim izađe iz kancelarijske rutine i upusti se u avanturizam? Koncept Ludih Tura prenosimo i na poslovnu zajednicu Srbije. Istraživanje divljina naše zemlje je neuobičajen način tim bondinga.

Privatne ture

Tvoja ekipa je veća i želiš samo vi da odete negde u tri lepe? Može. Organizujemo ture i za kolektive koji imaju želju da idu sami u netaknuto naše zemlje, a priroda utiče na podsticanje timskog duha i osećaja zajednice.

Grupne ture

Promena okruženja, socijalizacija, fizička aktivnost i odmor. Četiri aspekta koja se ispunjavanju Ludim Turama. Ograničeni smo brojem i to se pokazalo kao prava stvar kako bi doživeli predeo u punom sjaju.

Izdvojene destinacije

Bukulja i Garaško jezero

Bukulja i Garaško jezero

Mesto rođenja najpoznatije kisele vode. Planina Bukulja i Garaško jezero su mesto na koje želiš da se vratiš barem jednom godišnje.

Reka Suvaja

Reka Suvaja

Reka Suvaja, koja teče kanjonom vukova. Nemaš puno vremena da se kupaš i istražuješ ovu reku, jer presuši već sredinom leta. Svrstavamo je u TOP Tri kupanjac letnje ture.

Ježevac

Ježevac

Postoje četiri stadijuma vajba na ovom delu Homoljskih planina - šuma, vidikovac, kupanjac i pećina. Zimska i letnja varijanta ove planine se moraju doživeti.