Destinacije

Vis i vrelo Grze

Paraćinski raj. Predeo koji nudi mir i tišinu, ali i tajanstvenost istočne Srbije. Divljina koju ćemo posetiti po prvi put i za koju verujemo da će biti prava Luda Tura.

Kondicija
6
/
10
Spretnost
6
/
10
Vis i vrelo Grze
Kondicija
6
/
10
Spretnost
6
/
10

Prvo drugo treće. Gornje donje srednje. Tako je sa jezerima ove reke. Kažu da je ovo paraćinski raj. Inače, vrelo Grze će biti samo šlag na tortu ove ture, jer ćemo pre toga istraživati ceo ovaj kraj (koji se nezvanično zove Vis) i praviti jednu Ludu Turu sa nepoznatim putevima, šumama i vidikovcima čiji pogledi pucaju prema Rtnju i ostalim krajevima istočne Srbije.

Kako je tura istraživačka, a i postoji verovatnoća da će biti snega, kondiciona težina može da varira, kao i nivo spretnosti. Nećemo imati uspone duže od 35 minuta, već više kraćih zbog brdovitosti terena.

Vođa ove turice je Đole.

Ova tura je popunjena.Slika pozajmljena od Zapali iz (z)grada.

Sledeći polasci

Trenutno nemamo planove za naredne ture.

Izdvojene destinacije

Mali Vukan i banja Ždrelo

Mali Vukan i banja Ždrelo

Ako možemo za neku turu reći da je bila jedna od najboljih i najlepših u 2022.godini, to je onda ova.

Suva planina i Gospodari Prstenova

Suva planina i Gospodari Prstenova

Suva planina je svrstana u TOP 3 najlepša mesta na kojima smo bili do sad. Planina je izazovna i legenda kaže da ćeš biti veoma blizu slovenskim bogovima na ovoj planini.

Kanjon Crne reke

Kanjon Crne reke

Ova tura je samo za posebne i vatreno krštenje mnogima. Nakon što vidiš kanjon Crne reke i takvu divljinu, shvatiš da je odlazak u prirodu postao neophodnost.