Destinacije

Veliki Rzav

Ovo je najlepša i najčistija reka Srbije koju su Lude Ture posetile do sad. Najpribližnije egzotici što naša zemlja ima da ponudi.

Kondicija
4
/
10
Spretnost
7
/
10
Veliki Rzav
Kondicija
4
/
10
Spretnost
7
/
10

Zasigurno najlepša reka na kojoj smo do sada bili za ovih 5 godina postojanja. Ovaj kraj Srbije zaslužuje mnogo pažnje. Ako ne ideš na ovu reku, kajaćeš se ili ćete grom udariti u potiljak. Kao što je gore napisano, ova lokacija je jedna od onih lokacija koje daju vajb tropskih plaža. Reka je toliko čista da ne možeš da razlikuješ dubinu da li je do kolena ili grudi. Svakako, ovaj predeo naše zemlje će zaslužiti poseban fokus 2024. godine.

Bez dometa, samo sveža lubenica i najčistija reka u Srbiji.

Veći deo ture smo u vodi. Neophone su patike za vodu ili stare/odrpane patike kojih ti nije žao da ih kvasiš. Mogu i početnici na ovu turicu. Kondiciono nije puno zahtevna tura, dok je neophodno biti oprezan pri koraku.

Vođa ove turice je Đole

Sledeći polasci

Izdvojene destinacije

Mali Vukan i banja Ždrelo

Mali Vukan i banja Ždrelo

Ako možemo za neku turu reći da je bila jedna od najboljih i najlepših u 2022.godini, to je onda ova.

Suva planina i Gospodari Prstenova

Suva planina i Gospodari Prstenova

Suva planina je svrstana u TOP 3 najlepša mesta na kojima smo bili do sad. Planina je izazovna i legenda kaže da ćeš biti veoma blizu slovenskim bogovima na ovoj planini.

Malo laganiji kanjon Crne reke

Malo laganiji kanjon Crne reke

Ova tura je samo za posebne i vatreno krštenje mnogima. Nakon što vidiš kanjon Crne reke i takvu divljinu, shvatiš da je odlazak u prirodu postao neophodnost.