Destinacije

Veliki Rzav

Najpribližnije Tajlandu i dalekoistočnjačkim plažama što naša zemlja može da pruži. Ovo je najlepša i najčistija reka Srbije koju su Lude Ture posetile do sad.

Kondicija
4
/
10
Spretnost
5
/
10
Veliki Rzav
Kondicija
4
/
10
Spretnost
5
/
10

Zasigurno najlepša reka na kojoj smo do sada bili za ovih 4 godine postojanja. Ovaj kraj Srbije zaslužuje mnogo pažnje. Ako ne ideš na ovu reku, kajaćeš se ili ćete grom udariti u potiljak. Kao što je gore napisano, ova lokacija je jedna od onih lokacija koje daju vajb tropskih plaža. Reka je toliko čista da ne možeš da razlikuješ dubinu da li je do kolena ili grudi. Svakako, ovaj predeo naše zemlje će zaslužiti poseban fokus 2024. godine.

Bez dometa, samo sveža lubenica i najčistija reka u Srbiji.

Sledeći polasci

Trenutno nemamo planove za naredne ture.

Izdvojene destinacije

Bukulja i Garaško jezero

Bukulja i Garaško jezero

Mesto rođenja najpoznatije kisele vode. Planina Bukulja i Garaško jezero su mesto na koje želiš da se vratiš barem jednom godišnje.

Reka Suvaja

Reka Suvaja

Reka Suvaja, koja teče kanjonom vukova. Nemaš puno vremena da se kupaš i istražuješ ovu reku, jer presuši već sredinom leta. Svrstavamo je u TOP Tri kupanjac letnje ture.

Ježevac

Ježevac

Postoje četiri stadijuma vajba na ovom delu Homoljskih planina - šuma, vidikovac, kupanjac i pećina. Zimska i letnja varijanta ove planine se moraju doživeti.