Destinacije

Veliki Kozomor

Za ovo mesto ne zna ni chatGPT, a kamoli neki prosečan građanin. Ova tura nas je veoma iznenadila lakoćom terena i lepotom predela.

Kondicija
4
/
10
Spretnost
3
/
10
Veliki Kozomor
Kondicija
4
/
10
Spretnost
3
/
10

Kozomor, zvuči kao da idemo u utrobu zemlje da se borimo protiv zajebanog finalnog bosa. Međutim, to je predeo planine Maljen, odnosno Divčibara koji se spušta prema Kosjeriću. Sve ove planine koje vidiš u pozadini na slici gore, e to je to! Tamo idemo! Ovo je bila poslednja Tura iznenađenja #6 i veoma smo se iznenadili prizorima koji su nas zatekli.

Tura je lakša i idealna je za početnike. Imamo samo jedan veći uspon u trajanju od 30 min na početku, koji podseća na penjanje uz poneke beogradske ulice. Nije neophodna velika opreznost pri hodanju. Većim delom ture smo na vidikovcu i u šumi. Nakon ture odlazimo u lokalno domaćinstvo da jedemo.Vođa ove turice je Đole.Ova tura je popunjena.

Sledeći polasci

Trenutno nemamo planove za naredne ture.

Izdvojene destinacije

Mali Vukan i banja Ždrelo

Mali Vukan i banja Ždrelo

Ako možemo za neku turu reći da je bila jedna od najboljih i najlepših u 2022.godini, to je onda ova.

Suva planina i Gospodari Prstenova

Suva planina i Gospodari Prstenova

Suva planina je svrstana u TOP 3 najlepša mesta na kojima smo bili do sad. Planina je izazovna i legenda kaže da ćeš biti veoma blizu slovenskim bogovima na ovoj planini.

Kanjon Crne reke

Kanjon Crne reke

Ova tura je samo za posebne i vatreno krštenje mnogima. Nakon što vidiš kanjon Crne reke i takvu divljinu, shvatiš da je odlazak u prirodu postao neophodnost.