Destinacije

Tura iznenađenja #3

Ne znaš gde ideš, ali ideš. Tura koja se redovno najbrže popuni. Ima nečeg u iznenađenjima što ljudi vole očigledno.

Kondicija
6
/
10
Spretnost
8
/
10
Tura iznenađenja #3
Kondicija
6
/
10
Spretnost
8
/
10

Samo sedneš u minibus i odlaziš. Spekulišeš sa ostalima gde se to zapravo odlazi. Niko ne zna sem vođe prokletog i vozača.
Dobiješ informaciju kakva će biti težina ture i nivo spretnosti, koliko je istraživačka varijanta i da li ćemo se kupati. Idemo na lokacije na kojima nismo bili do sada kao grupa, tako da bude svima jedna velika avantura i iznenađenje!

Ova tura nije preporučena početnicima (sem ako si baš lud/a). Jedan veliki spust i veliki uspon čeka. Istražuje se korito jedne planinske i nepoznate reke koji ima skriven vodopad u dubini šume. Teren je brdovitiji i kondiciono nije toliko izazovan koliko sa aspekta spretnosti. Pored džungla vajba, biće takođe i vidikovaca koji će nam omogućiti da vidimo u koju divljinu zapravo ulazimo.

Merila kondicije i spretnosti mogu da variraju do dva stepena gore/dole u zavisnosti od individualne spreme ludoturaša.Vođe ove ture su Branko i Nata.
Ova turica je popunjena.

Sledeći polasci

Trenutno nemamo planove za naredne ture.

Izdvojene destinacije

Mali Vukan i banja Ždrelo

Mali Vukan i banja Ždrelo

Ako možemo za neku turu reći da je bila jedna od najboljih i najlepših u 2022.godini, to je onda ova.

Suva planina i Gospodari Prstenova

Suva planina i Gospodari Prstenova

Suva planina je svrstana u TOP 3 najlepša mesta na kojima smo bili do sad. Planina je izazovna i legenda kaže da ćeš biti veoma blizu slovenskim bogovima na ovoj planini.

Kanjon Crne reke

Kanjon Crne reke

Ova tura je samo za posebne i vatreno krštenje mnogima. Nakon što vidiš kanjon Crne reke i takvu divljinu, shvatiš da je odlazak u prirodu postao neophodnost.