Destinacije

Stenjevac

Kaži mi da je tura iznenađenja bez da kažeš da je tura iznenađenja. Idemo u istraživanje ovog (perverznog) kraja za koji ćemo tek saznati zašto ovako zove.

Kondicija
6
/
10
Spretnost
4
/
10
Stenjevac
Kondicija
6
/
10
Spretnost
4
/
10

Pre svega, perverzno je. Ako se sećaš onog mima koji je kružio pre godinu-dve o perverznim imenima srpskih sela, taj mim je delom bio podsticaj i inspiracija za ovu turu.
Tako da ćemo svi biti po prvi put u planinama ovog kraja istočnijeg dela Srbije. Ovo će biti ekspedicija poznata kao Dating show sa planinama, Stenjalica ili nazovi kako oš!

Šalu na stranu, kraj je šumovit, brdovit dovoljno da se lepo zadišeš, ali ne previše. Osrednja težina turice sa jednim velikim usponom dok se ne popnemo na visoravan. Bićemo malo na vidikovcima, malo u šumi. Tura preporučena i za iskusnije i za početnike.

Nakon ture (ako budemo imali dovoljno vremena) svratićemo u kafanu da jedemo.


Vođa ove turice je Đole.

Sledeći polasci

Trenutno nemamo planove za naredne ture.

Izdvojene destinacije

Mali Vukan i banja Ždrelo

Mali Vukan i banja Ždrelo

Ako možemo za neku turu reći da je bila jedna od najboljih i najlepših u 2022.godini, to je onda ova.

Suva planina i Gospodari Prstenova

Suva planina i Gospodari Prstenova

Suva planina je svrstana u TOP 3 najlepša mesta na kojima smo bili do sad. Planina je izazovna i legenda kaže da ćeš biti veoma blizu slovenskim bogovima na ovoj planini.

Kanjon Crne reke

Kanjon Crne reke

Ova tura je samo za posebne i vatreno krštenje mnogima. Nakon što vidiš kanjon Crne reke i takvu divljinu, shvatiš da je odlazak u prirodu postao neophodnost.