Destinacije

Jablanik

Druga po redu ikada Luda Tura se dogodila na ovoj planini. Ostavila nam je utisak po divnim vidikovcima, reci Jablanici i kupanju, šumama i tišini.

Kondicija
4
/
10
Spretnost
4
/
10
Jablanik
Kondicija
4
/
10
Spretnost
4
/
10

Postoje mnogo uspomena na ovu planinu jer je ovde održana druga po redu ikada Luda Tura. Planina je poziv koji se ne odbija. Navodno, Ceca je dobila inspiraciju za tu pesmu upravo zbog ove planine. Na vrhu se inače nalaze ostaci bitke iz Prvog svetskog rata zbog kojih je i vajb na ovoj planini poseban. Ono što je ostavilo najveći utisak na nas jeste prostranstvo i vidikovci koji se pružaju, reka Jablanica, šume i tišina.

Prvih sat i po vremena je očekivan blag uspon i zatim veći deo ture je spust do podnožja planine, koji je ujedno i najteži deo avanturice. Šumska laganija trasa, tamanica za početnike. Kad se budemo spustili u podnožje planine, kupaćemo se u reci Jablanici.

Ova tura je popunjena.

Sledeći polasci

Trenutno nemamo planove za naredne ture.

Izdvojene destinacije

Mali Vukan i banja Ždrelo

Mali Vukan i banja Ždrelo

Ako možemo za neku turu reći da je bila jedna od najboljih i najlepših u 2022.godini, to je onda ova.

Suva planina i Gospodari Prstenova

Suva planina i Gospodari Prstenova

Suva planina je svrstana u TOP 3 najlepša mesta na kojima smo bili do sad. Planina je izazovna i legenda kaže da ćeš biti veoma blizu slovenskim bogovima na ovoj planini.

Malo laganiji kanjon Crne reke

Malo laganiji kanjon Crne reke

Ova tura je samo za posebne i vatreno krštenje mnogima. Nakon što vidiš kanjon Crne reke i takvu divljinu, shvatiš da je odlazak u prirodu postao neophodnost.