Destinacije

Crveni Povlen

Epska fantastika je rođena na ovoj planini. Zraci Sunca utiču da ova planina postane čitava crvena i nisu samo ludoturaši posetili planinu, već i vanzemaljci.

Kondicija
6
/
10
Spretnost
3
/
10
Crveni Povlen
Kondicija
6
/
10
Spretnost
3
/
10

Povlen je planina u okolini Valjeva i spada u najvišu valjevsku planinu. U oktobru, u jeseni je veoma slikovit i harmoničan sa bojama i svrstavamo ga u TOP 7 najlepših destinacija na kojima smo bili do sad. Nazvan je Crvenim Povlenom jer crveni hrast dominira planinom i u kombinaciji sa zracima Sunca, drvo dobija crvenu boju, pa i čitava planina postaje te boje.Kondiciono je minimum 6/10 težine jer ima puno uspona i padova. Međutim kako njih ima puno, tako ima i pauza puno zbog vidikovaca koji gledaju na druge krajeve Srbije. Sa aspekta spretnosti ne treba brinuti sem u određenim delovima ture koji će biti naglašeni.

Sledeći polasci

Trenutno nemamo planove za naredne ture.

Izdvojene destinacije

Mali Vukan i banja Ždrelo

Mali Vukan i banja Ždrelo

Ako možemo za neku turu reći da je bila jedna od najboljih i najlepših u 2022.godini, to je onda ova.

Suva planina i Gospodari Prstenova

Suva planina i Gospodari Prstenova

Suva planina je svrstana u TOP 3 najlepša mesta na kojima smo bili do sad. Planina je izazovna i legenda kaže da ćeš biti veoma blizu slovenskim bogovima na ovoj planini.

Malo laganiji kanjon Crne reke

Malo laganiji kanjon Crne reke

Ova tura je samo za posebne i vatreno krštenje mnogima. Nakon što vidiš kanjon Crne reke i takvu divljinu, shvatiš da je odlazak u prirodu postao neophodnost.