Destinacije

Zasavica i Plava zvezda

Ovo je jedna od onih tura na koje odlaziš da se iskuliraš. Poseta rezervatu prirode Zasavica će biti zagrevanje za termalni izvor Plavu zvezdu.

Kondicija
2
/
10
Spretnost
2
/
10
Zasavica i Plava zvezda
Kondicija
2
/
10
Spretnost
2
/
10

Nekima je godina počela poprilično turbulentno. Neki su govorili samo da se završi 2023.godina i nikako da dođe neki momenat predaha. Međutim, ova turica će biti upravo to - predah i odmor. Iskoristićemo februar mesec, zimu da se kupamo u termalnom izvoru. Pre nego što odemo u vrelu vodu, prošetaćemo rezervatom prirode Zasavica i videti šta je ono što čini to područje posebnim.

Prvih tri sata ture ćemo provesti istraživajući rezervat prirode i nakon toga se uputiti prema termalnim izvorima. Kondiciono i sa nivoa spretnosti je veoma lagan teren. Turica je i više nego idealna za početnike, hedoniste i umorne Beograđane.

11.02. - Popunjeno.
25.02. - Popunjeno.

Sledeći polasci

Trenutno nemamo planove za naredne ture.

Izdvojene destinacije

Mali Vukan i banja Ždrelo

Mali Vukan i banja Ždrelo

Ako možemo za neku turu reći da je bila jedna od najboljih i najlepših u 2022.godini, to je onda ova.

Suva planina i Gospodari Prstenova

Suva planina i Gospodari Prstenova

Suva planina je svrstana u TOP 3 najlepša mesta na kojima smo bili do sad. Planina je izazovna i legenda kaže da ćeš biti veoma blizu slovenskim bogovima na ovoj planini.

Malo laganiji kanjon Crne reke

Malo laganiji kanjon Crne reke

Ova tura je samo za posebne i vatreno krštenje mnogima. Nakon što vidiš kanjon Crne reke i takvu divljinu, shvatiš da je odlazak u prirodu postao neophodnost.