Destinacije

Zasavica i Plava zvezda

Ovo je jedna od onih tura na koje odlaziš da se iskuliraš. Poseta rezervatu prirode Zasavica će biti zagrevanje za termalni izvor Plavu zvezdu.

Kondicija
2
/
10
Spretnost
2
/
10
Zasavica i Plava zvezda
Kondicija
2
/
10
Spretnost
2
/
10

Nekima je godina počela poprilično turbulentno. Neki su govorili samo da se završi 2023.godina i nikako da dođe neki momenat predaha. Međutim, ova turica će biti upravo to - predah i odmor. Iskoristićemo februar mesec, zimu da se kupamo u termalnom izvoru. Pre nego što odemo u vrelu vodu, prošetaćemo rezervatom prirode Zasavica i videti šta je ono što čini to područje posebnim.

Prvih tri sata ture ćemo provesti istraživajući rezervat prirode i nakon toga se uputiti prema termalnim izvorima. Kondiciono i sa nivoa spretnosti je veoma lagan teren. Turica je i više nego idealna za početnike, hedoniste i umorne Beograđane.

11.02. - Popunjeno.
25.02. - Popunjeno.

Sledeći polasci

Izdvojene destinacije

Bukulja i Garaško jezero

Bukulja i Garaško jezero

Mesto rođenja najpoznatije kisele vode. Planina Bukulja i Garaško jezero su mesto na koje želiš da se vratiš barem jednom godišnje.

Reka Suvaja

Reka Suvaja

Reka Suvaja, koja teče kanjonom vukova. Nemaš puno vremena da se kupaš i istražuješ ovu reku, jer presuši već sredinom leta. Svrstavamo je u TOP Tri kupanjac letnje ture.

Ježevac

Ježevac

Postoje četiri stadijuma vajba na ovom delu Homoljskih planina - šuma, vidikovac, kupanjac i pećina. Zimska i letnja varijanta ove planine se moraju doživeti.