Destinacije

Vodopad Prskalo

Ako si ikada poželeo/la da vidiš kako voda izgleda kad odluči da se popne uzbrdo, Prskalo je to mesto.

Kondicija
6
/
10
Spretnost
5
/
10
Vodopad Prskalo
Kondicija
6
/
10
Spretnost
5
/
10

Prskalo je mesto gde priroda odlučuje da se malo poigra fizikom i pokaže svoju kreativnost. Voda ovde skače s litice, stvarajući sliku koja ostavlja bez daha i možda sa nekoliko vlažnih kapljica na licu, jebiga, ipak je to Prskalo. Mesto za sve perverznjake i lude turiste. Ovaj kraj istočne Srbije je adrenaliski udar, jer u blizini se nalaze vojska, medvedi i vukovi koje moraš proći da bi došao do vodopada.

Teren je ravniji, sa povremenim usponima i padovima, to je ono što smo zaključili istraživanjem, mapama i iskustvom drugih. Do sada ni mi nismo bili tamo i nama će biti sve iznenađenje koliko i tebi ako se odlučiš da pođeš u avanturu.

Sledeći polasci

Trenutno nemamo planove za naredne ture.

Izdvojene destinacije

Bukulja i Garaško jezero

Bukulja i Garaško jezero

Mesto rođenja najpoznatije kisele vode. Planina Bukulja i Garaško jezero su mesto na koje želiš da se vratiš barem jednom godišnje.

Reka Suvaja

Reka Suvaja

Reka Suvaja, koja teče kanjonom vukova. Nemaš puno vremena da se kupaš i istražuješ ovu reku, jer presuši već sredinom leta. Svrstavamo je u TOP Tri kupanjac letnje ture.

Ježevac

Ježevac

Postoje četiri stadijuma vajba na ovom delu Homoljskih planina - šuma, vidikovac, kupanjac i pećina. Zimska i letnja varijanta ove planine se moraju doživeti.