Destinacije

Kanjon reke Ljuboviđe

Reka koja nam je dala vajb mora. Nije bila tura iznenađenja, ali smo se svi iznenadili lepotom ovog predela zapadne Srbije i reke Ljuboviđe.

Kondicija
3
/
10
Spretnost
7
/
10
Kanjon reke Ljuboviđe
Kondicija
3
/
10
Spretnost
7
/
10

E vidi ovako, u ovom predelu Srbije se jedan od naših generala krio dugo godina. Toliko je zaboravljen kraj, da retko ko zalazi tamo. Kraj odlikuje sa fenomenalnim vidikovcima, listopadnim šumama i rekom Ljuboviđom. Koji je to kraj? To je Azbukovica, dakle između Valjeva, Ljubovije i reke Drine. Tura je prava letnja i ako će ti nešto pružiti ova tura to je onda vajb mora zbog belog kamena koji je prisutan duž čiste reke.

Pored prirodne lepote, tu nam je i antički Rimski most, koji su logično Rimljani napravili pre dve hiljade godina kako bi prenosili robu sumnjivog porekla i sastava dalje prema Rimu od Carigrada.

Sledeći polasci

Trenutno nemamo planove za naredne ture.

Izdvojene destinacije

Mali Vukan i banja Ždrelo

Mali Vukan i banja Ždrelo

Ako možemo za neku turu reći da je bila jedna od najboljih i najlepših u 2022.godini, to je onda ova.

Suva planina i Gospodari Prstenova

Suva planina i Gospodari Prstenova

Suva planina je svrstana u TOP 3 najlepša mesta na kojima smo bili do sad. Planina je izazovna i legenda kaže da ćeš biti veoma blizu slovenskim bogovima na ovoj planini.

Kanjon Crne reke

Kanjon Crne reke

Ova tura je samo za posebne i vatreno krštenje mnogima. Nakon što vidiš kanjon Crne reke i takvu divljinu, shvatiš da je odlazak u prirodu postao neophodnost.