Destinacije

Reka Gradac

Jedna od najčistijih reka Srbije sa kojom ne možeš da pogrešiš u bilo koje doba godine. Legenda kaže da ovde moraš poneti pištolje na vodu, inače grom udara u čelo.

Kondicija
4
/
10
Spretnost
4
/
10
Reka Gradac
Kondicija
4
/
10
Spretnost
4
/
10

Prva tura februara. Videti predeo sa tirkiznom bojom vode i pod potencijalnim snegom ne zvuči kao loša ideja.

Reka Gradac je inače popularno izletište Valjevčana, proglašena za najčistiju reku Srbije nekolicinu puta. Ova tura je superchill i oličenje avanturizma. Pomažemo jedni drugima da prelazimo preke reke, kroz reku, hladimo se u njoj, skačemo sa lijana kao Tarzan i pre svega uživamo u biseru valjevskog kraja, sa Valjevskim pivom u ruci.

Tura je srednje-lakša i nije puno zahtevna sa aspekta spretnosti. Kretaćemo se kroz vodu onda kada budemo morali (voda do kolena) u navratima i svakako će nas sačekati teren sa čestim usponima i padovima koji neće trajati duže od 5 minuta. Kupanje u reci (krštenje) nije obavezno.

Turicu će voditi Nataša i Branko.

Sledeći polasci

Trenutno nemamo planove za naredne ture.

Izdvojene destinacije

Mali Vukan i banja Ždrelo

Mali Vukan i banja Ždrelo

Ako možemo za neku turu reći da je bila jedna od najboljih i najlepših u 2022.godini, to je onda ova.

Suva planina i Gospodari Prstenova

Suva planina i Gospodari Prstenova

Suva planina je svrstana u TOP 3 najlepša mesta na kojima smo bili do sad. Planina je izazovna i legenda kaže da ćeš biti veoma blizu slovenskim bogovima na ovoj planini.

Kanjon Crne reke

Kanjon Crne reke

Ova tura je samo za posebne i vatreno krštenje mnogima. Nakon što vidiš kanjon Crne reke i takvu divljinu, shvatiš da je odlazak u prirodu postao neophodnost.