Destinacije

Po leđima dinosaurusa - Rtanj

Ovaj uspon je razlog zašto je planina Rtanj najteža planina za jednodnevni uspon u Srbiji. Tura na kojoj se doživljava energija Rtnja na vanzemaljski način.

Kondicija
9
/
10
Spretnost
6
/
10
Po leđima dinosaurusa - Rtanj
Kondicija
9
/
10
Spretnost
6
/
10

Ova strana Rtnja se zove Sever i spada u najteži uspon u našoj zemlji. Ne ide svako ovom stranom, već samo najjači i oni koji žele ozbiljan izazov. Ako želiš da osetiš energiju i pravu snagu Rtnja, ovo je tura za tebe. Da li će biti lepo? Prelepo. Uzbudljivo? Nisu ovo džabe Lude Ture.

Planirana tura uključuje uspon do vrha koji traje oko 4:30h, prelazi se 900m visinske razlike, s intenzivnim delovima. Nakon dolaska na vrh, sledi spust od 2h nizbrdo preko pešačke staze. Iskustvo će biti lakše za one koji su redovni na planini i u treningu.

Vođa ove turica je Peđa the Master.

Sledeći polasci

Trenutno nemamo planove za naredne ture.

Izdvojene destinacije

Suva planina i Gospodari Prstenova

Suva planina i Gospodari Prstenova

Suva planina je svrstana u TOP 3 najlepša mesta na kojima smo bili do sad. Planina je izazovna i legenda kaže da ćeš biti veoma blizu slovenskim bogovima na ovoj planini.

Veliki Rzav

Veliki Rzav

Ovo je najlepša i najčistija reka Srbije koju su Lude Ture posetile do sad. Najpribližnije egzotici što naša zemlja ima da ponudi.

Malo laganiji kanjon Crne reke

Malo laganiji kanjon Crne reke

Ova tura je samo za posebne i vatreno krštenje mnogima. Nakon što vidiš kanjon Crne reke i takvu divljinu, shvatiš da je odlazak u prirodu postao neophodnost.