Destinacije

Miroč

Ovo mesto nije posebno samo u Srbiji, već i čitavoj Evropi. Pogled koji je proglašen za jednim od najlepših na kontinentu.

Kondicija
7
/
10
Spretnost
4
/
10
Miroč
Kondicija
7
/
10
Spretnost
4
/
10

Miroč je planina u istočnoj Srbiji koja se kosi sa Dunavom kao prirodnom granicom nas i Rumuna. Ovaj predeo Dunava je poznat kao Đerdapska klisura koja je najduža klisura u Evropi. Ovde je reka najuža, najdublja, ali i najšira duž čitavog njenog toka. Na putu do same planine osećaj je kao da putuješ kraj mora i ovaj kraj i turu svrstavamo u TOP 10 najlepših predela naše zemlje.

Turica je za početnike, ali za one koji su u boljoj fizičkoj kondiciji. Uspon traje 3:30č sa pauzama, 85% vremena smo u šumi nacionalnog parka Đerdap. U zavisnosti od vremenskih uslova, tura će biti ili kružna ili ćemo se vraćati istim putem kojim smo i došli. Na ovu turicu idemo isključivo kolima zbog udaljenosti lokacije i krećemo rano izjutra.

Sledeći polasci

Trenutno nemamo planove za naredne ture.

Izdvojene destinacije

Mali Vukan i banja Ždrelo

Mali Vukan i banja Ždrelo

Ako možemo za neku turu reći da je bila jedna od najboljih i najlepših u 2022.godini, to je onda ova.

Suva planina i Gospodari Prstenova

Suva planina i Gospodari Prstenova

Suva planina je svrstana u TOP 3 najlepša mesta na kojima smo bili do sad. Planina je izazovna i legenda kaže da ćeš biti veoma blizu slovenskim bogovima na ovoj planini.

Malo laganiji kanjon Crne reke

Malo laganiji kanjon Crne reke

Ova tura je samo za posebne i vatreno krštenje mnogima. Nakon što vidiš kanjon Crne reke i takvu divljinu, shvatiš da je odlazak u prirodu postao neophodnost.