Destinacije

Krivi Vir i manastir Krepičevac

Bićemo u potrazi za ovim manastirom kao Goku za Zmajevim kuglama. Na padinama srpske piramide Rtanj, zavučen je Krepičevac.

Kondicija
6
/
10
Spretnost
6
/
10
Krivi Vir i manastir Krepičevac
Kondicija
6
/
10
Spretnost
6
/
10

Ovo je prvi put da nazovemo turicu po nekom manastiru. Ovo maleno preslatko zdanje iz 15.veka je zavučeno duboko u šumi i moraćemo da ga nađemo.

Tipična istraživačka tura gde ćemo se kretati dubokom šumom istočne Srbije na putu ka Krepičevcu. Do sada ni mi nismo bili tamo i nama će sve biti iznenađenje koliko i tebi, ako se odlučiš da pođeš u avanturu naravno.

Tura je popunjena.

‍‍

Teren je brdovit, sa čestim usponima i padovima koji nisu trajanja dužih od pet minuta. Tura je pogodna za luđe početnike koji žele da osete vajb Ludih Tura.

Sledeći polasci

Trenutno nemamo planove za naredne ture.

Izdvojene destinacije

Bukulja i Garaško jezero

Bukulja i Garaško jezero

Mesto rođenja najpoznatije kisele vode. Planina Bukulja i Garaško jezero su mesto na koje želiš da se vratiš barem jednom godišnje.

Reka Suvaja

Reka Suvaja

Reka Suvaja, koja teče kanjonom vukova. Nemaš puno vremena da se kupaš i istražuješ ovu reku, jer presuši već sredinom leta. Svrstavamo je u TOP Tri kupanjac letnje ture.

Ježevac

Ježevac

Postoje četiri stadijuma vajba na ovom delu Homoljskih planina - šuma, vidikovac, kupanjac i pećina. Zimska i letnja varijanta ove planine se moraju doživeti.