Destinacije

Komnenski vodopad i Hajdučka pećina

Tura na kojoj ćemo videti najupečatljivije prizore ovog kraja. Ako želiš da se upoznaš sa Homoljskim planinama i njenom divljinom, ovo je odlična prilika za to.

Kondicija
6
/
10
Spretnost
4
/
10
Komnenski vodopad i Hajdučka pećina
Kondicija
6
/
10
Spretnost
4
/
10

Duboko u Homoljskim planinama nalazi se ovaj vodopad koji je najviše aktivan samo u proleće. Pored Hajdučke pećine, tu je još i Mijucića pećina koja ima nekoliko malih pećina u okolini, a pre svega toga osvajamo Veliki Vranj, jedan od lepših vrhova ovog kraja.

Kretaćemo se većim delom kroz šumu i preko proplanaka. Tura je osrednje težine i kondiciono i sa aspekta spretnosti. Ovde bi nam više odgovaralo da idemo kolima na turu, međutim ukoliko ne bude bilo dovoljno nas sa sopstvenim prevozom, iznajmićemo minibus. Ovo je tura na koju mogu ići i početnici i iskusniji turaši.Vođa ove turice je Đole.

Turica je popunjena.

Sledeći polasci

Trenutno nemamo planove za naredne ture.

Izdvojene destinacije

Suva planina i Gospodari Prstenova

Suva planina i Gospodari Prstenova

Suva planina je svrstana u TOP 3 najlepša mesta na kojima smo bili do sad. Planina je izazovna i legenda kaže da ćeš biti veoma blizu slovenskim bogovima na ovoj planini.

Veliki Rzav

Veliki Rzav

Ovo je najlepša i najčistija reka Srbije koju su Lude Ture posetile do sad. Najpribližnije egzotici što naša zemlja ima da ponudi.

Malo laganiji kanjon Crne reke

Malo laganiji kanjon Crne reke

Ova tura je samo za posebne i vatreno krštenje mnogima. Nakon što vidiš kanjon Crne reke i takvu divljinu, shvatiš da je odlazak u prirodu postao neophodnost.