Destinacije

Balina i Riorska reka

Mogu da se kladim da nisi čuo za ove dve reke. Koliko su zavučene, sakrivene i u kakvoj divljini se nalaze, nije ni čudno!

Kondicija
3
/
10
Spretnost
8
/
10
Balina i Riorska reka
Kondicija
3
/
10
Spretnost
8
/
10

Balina i Riorska reka izviru u podnožju planine Maljen, ali onom delu planine koji je bliži Ravnoj gori i Suvoboru. Kapiram da ti ove lokacije ništa ne znače ako ne znaš geografiju. Ono što će ti možda značiti je da su reke oličenje letnje avanture i chill vajba. Balina reka je napravila mali kanjon koji predstavlja idealno mestu za bleju tokom leta, dok je Riorska reka nešto šira i na svom toku je napravila nekoliko bazena.

Ova tura je okej za početnike. Kondiciono je lagana, a najteži deo ture je jedan uspon u trajanju od 20-30 min zavisno od tempa (uspon 6/10). Spretnost je zahtevnija je se krećemo kroz reke, a neki delovi su poprilično izazovni. Patike za vodu su obavezne (dekatlon 1500din) ili neke stare patike ako nećeš da kupuješ. Od ostale opreme šta imaš od kuće ponesi.

Đole vođa turice.


Popunjena.

Sledeći polasci

Izdvojene destinacije

Suva planina i Gospodari Prstenova

Suva planina i Gospodari Prstenova

Suva planina je svrstana u TOP 3 najlepša mesta na kojima smo bili do sad. Planina je izazovna i legenda kaže da ćeš biti veoma blizu slovenskim bogovima na ovoj planini.

Veliki Rzav

Veliki Rzav

Ovo je najlepša i najčistija reka Srbije koju su Lude Ture posetile do sad. Najpribližnije egzotici što naša zemlja ima da ponudi.

Malo laganiji kanjon Crne reke

Malo laganiji kanjon Crne reke

Ova tura je samo za posebne i vatreno krštenje mnogima. Nakon što vidiš kanjon Crne reke i takvu divljinu, shvatiš da je odlazak u prirodu postao neophodnost.